Wednesday, March 10, 2010

Bila Nombor Depan Berubah :D

Assalamualaikum...

Tadi kan-kan... aku kannnn...
ada kelas. korg ada ke?? *wat muka belagak.. ;D*
balik kelas je, terus bedesuppp depan laptop.
register untuk internet banking.

Well, before this I've problem with my internet banking.
sort of fail to register.

Tapi aku dah refer kat Lyods,
dan makcik kaunter tu dah settlekanlah problem tu.
makacihhhh ya? ^^
*nama accountant tu Gita; cun ohhh! seb bek aku pempuan..kahkahh.. keji!*

Tapi tu bukan main point la.
lalalalalaaa... ;D

Macam ni cerita die..
bila aku login internet banking tu je td, aku pon cammm eh..? asal macam lain macam je ni?
tersalah bukak akaun org ke? pelik A/L ajaib binti aneh.
sebab? angka semakin bertambah, dan nombor depan tu dah berubah!!

Dengan bedesuppnya called Shark,

Aku : Sharkkkk! kenapa duit dalam bank macam dah lain wehh??
Shark : ape ko ingat menang loteri ke??? elaun la tu..!

Miahahahahaa...!
elaun ke? owhhhh...
padanlah macam berjuta-juta-juta lemooonnnnn.. ;D

Nape aku baru tahu yang elaun masuk sekali sedas??
ingat sebulan-sebulannn..
bikin gempak la lu.
saspen je tawwww...

Manalah tau kot-kot lah ada org derma kat aku ke kan..?
tapi setahu aku, xpernah la pulak aku daftar join dalam Bersamamu.
xpon, tah-tah ada orang jahat rompak bank x..?
pastu sebab nak cover2 line kasi baikkk punyer, dia simpan dalam account org.
haaaa.. xke naya tu? *tinggi x imaginasi?? :D*

p/s : pasni, nak shopping ape lak ek??? kuikuikui...

..eyka..


2 comments:

  1. waaa elaun msok sudah kaaa?
    bole r blanje org kan~ huhu

    ReplyDelete