Wednesday, September 23, 2009

Flight Number? MH002

Seperti yg dijanjikan, hari tu pasti tiba..
17 september..

Member2 aku sume dok gelak2 je bile aku post yg aku boikot no 17..
haha..sabo je la korg ekk..
time kat klia, eka, azra, apis, amsyar, padle, harith sume de.. :)
including ikki..nama baru lam blog aku..
family aku kompem2 la de kan..
kalo x, maunye aku meraung kat situ..
sedara2 pon de gak..jiran lae la de..
hahaa..x ke aku wat klia tu cam aku yg punyeee...

Time ngah timbang barang, overload la pulak beg tu..
kat situ gak aku kne punggah brg..
so, aku kluarkan 2 jeans, test pad, kuih raya, ngan teddy itik tu..
waaaa..rasa cam nak ambik je sume brg2 tu balik.. T__T

Tapi jiwa seharusnya x kacau..
so, ite mkn dulu..
sbb da bbuke da.. :)
sedih, sedih gakk..mkn jan lupe..hiks..

Ney r dorg2 tu..
sgt bangga de kwn cam korg..
hahahaaa...
pastu kan2, dpt banyak oh hadiah dr dorg ney..nnt aku cite..

Sipot ngan kura2nyee..hikss..
brg2 yg dorg hangkut dr kolej mengalahkan brg2 aku kot..
lalalalalaa...

Padle ngan ikky..
haha..xsangka lak ikky tu de..
mkn btolnye hisap jari..

Apis ngan katak..
apis ney pantang gak la nmpak mknan..
de bom kat sebla pon xkan pasan punye la..
sbb tu perut die muncit..kihkihhh..

Muke cam ceti haram kot..
lastly, amsyar..

See, kan da kate apis tu kuat mkn..
walopon kne tolak ke hape ke, tetap tabah menghabiskan big mc die..
ape da..buat maaaloooo...

Dalam aku nak p tu, kure2 ney bru balik dr zimbabwe..
hahaa..caye x??balik tok raya.. :)

Kat zimbabwe tu mmg xde mcd..
so harap paam la ek nape die mkn sebegitu dasat sekali..

Cam bese, harus bergambar ngan abg2ku juge..

Tapi sket sedih la..
sbb before p x smpat nak jumpe aki..
pastu aku xtaw langsung yg die xtaw aku nak p..
soryyy...
sbb aku ajak ko kuar pon, ko sibukk je manjang..
huh!!majok namploh saat..



Ni belah family lak..
thanx sbb dtg..
faris pon de gakk..hehhee..
macehh...:)
rindu nak gelak2 ngan dorg lae...
dorg ney kalo de, aku ngah sedih camne pon msti gelak2 balik..
sabo je..feeling nak nanges susah tol nak sampai...

Briefing time..
pastu ttbe lak kak sha umum,
ketua birm, eg..
ketua surrey, aku...aik???apakahh...ttbe je naik nme aku ney..ceit..

Dalam kapal terbang, cam bese r..
telan lu pil mabuk..
aku ney tang naik kapal terbang cam siot sket..alih2, aku yg pening sendri..
so lam 12 jam penerbangan, keje aku ialah tdow, tdow dan tdowwww....

p/s : alhamdulillah, aku jejakkan juga kakiku di tanah asing ni..

..eyka..


4 comments:

  1. aki dlm post nih ko refer kat ak ker???

    ReplyDelete
  2. eh3...aki=ahmad zaki abd rahman.. :)

    ReplyDelete
  3. hikhikhikhik omak abah den pun adoooo

    ReplyDelete
  4. hhhahhaa..angah je xdeee....*hentak2 kaki..*

    ReplyDelete